Wednesday, 6 February 2013

Warkah Lama

Aku melewati titis bara yang mulai terpadam dalam sepi
Di dasarnya itu warkah lama berdebu kian bertukar jadi abu
Datanglah angin, terbanglah puing-puing menghilang di awangan
Dalam keresahan senja bertandang, membalut kenangan yang tak mungkin hilang

Wednesday, 7 November 2012

Parts of the void

We're on our way to the heart of the town. While Primadonna by Marina And The Diamonds was played on the radio. The traffic congestion was as you could expect at 8 pm.

The road, the surrounding seems strange, yet so familiar. Well, I guess it's one of the thing that would occur within the five years voids.

And there was some other things that's very familiar yet so connected. And then when you realized it all covered with nothing but strangeness. Parts of the void.

Friday, 21 September 2012

Penghidupan

Aku menelusuri hari-hari biasa di Pulau Pinang. Jalan rayanya sibuk seperti selalu. Cuma di hari biasa ini, aku terpandang pada satu persada yang amat ku kenali. Sebuah persinggahan yang di dalamnya wujud penghidupan. Penghidupan yang pernah terabadi dahulunya.

Dan angin kerinduan yang lalu mulai berhembusan. Menggamit segala memori dan impian terpendam yang terdalam. 

Thursday, 6 September 2012

Rain

It is raining at the outside.
I'm watching the rain water falling down from leafs to leafs, drops by drops.
It's reminding me about something in the past that will never come back.

Thursday, 30 August 2012

How often...


I knew it was some sort of relief.

I mean, how often you do realize that you are lost somewhere in the middle of nowhere and
the fact that it took some time for you to acknowledge that you didn't have any idea where you were.
And how often you woke up in the middle of night and start realizing that you are not dreaming.

Friday, 29 June 2012

Back

I knew I'll be back. It just a matter of time. And this is it.

As I recall from the previous post when I just started my life in this country:

"Kepingan-kepingan ini jauh tersebar melepasi benua dan merentas masa. Aku cuba mengumpulkan sebahagian. Agak mustahil untuk aku kumpul semua sekaligus. Dan disini aku masih lagi berjalan, dan bersedia untuk berlari, berjuang."

I'm gonna fine those pieces. Every single of them. And let the time decide.

Wednesday, 27 July 2011

Peduli

Tak ku peduli hujan itu
Titisan halus atau yang membasahkan
Tak ku peduli pada mentari
Bercahaya suram atau panas membahang
Tak ku peduli pada kegelapan malam
Yang sunyi sepi atau dingin mencengkam

Wednesday, 25 May 2011

Injections

Semalam bawa Bushra keluar untuk ambil vaccine injection. Tiga suntikan semuanya. Dua di GP (kiri dan kanan paha) dan satu lagi di hospital (bahu kiri). Sepatutnya pada hari berbeza, tapi kebetulan dapat appointment pada hari yang sama.

Sebelum giliran Bushra, ada seorang scottish baby boy kat dalam bilik tengah ambil injection. Baby tu bukan main jerit lagi dan lepas tu menangis tak henti-henti. Dek terkesian kat Bushra, Ibu pun pass dekat midwife untuk tolong pegangkan sebab tak sanggup nak tengok Bushra kena inject.

Masa injection pun Bushra jerit kuat juga. Lepas tu Bushra nangis sikit, kemudian senyap.

Same thing happen when we're at the hospital.

I kinda amaze...

Tuesday, 19 April 2011

Daffodils

I wish I could tell you that...

The day you were discharged, the daffodils just started to blossom along the journey from Ninewells Hospital to home.

You wouldn’t realize.

You were sleeping.

Thursday, 14 April 2011

Spring

I wish I could tell you that...

The day you were born, the spring has just arrived.


***

'

  ©Kehidupan: Catatan Kembara. Template by Dicas Blogger.

TOPO