Monday, 22 February 2010

Berfdae Luqman

Semalam Abang Zahir dan Kak Ina ada buat birthday party untuk Luqman di rumahnya. Kebetulan 2 orang anak Abang Taufik, Farhan dan Iskandar baru disunatkan hari Jumaat lepas. Kiranya kenduri kesyukuran 2 orang budak ni pun disekalikan sama.

Ramai juga yang hadir. Saya dan isteri juga tak ketinggalan. Kami bawa Agar-agar Cocktail Pitfour Street. Makanan pun banyak, sampaikan tak sempat nak merasai semua. Kenyang sangat, Alhamdulillah. Minuman yang paling best kali ni adalah bandung cincau yang dah lama saya tak minum.


Abang Taufik-Ayah Mithali

IMG_8134r



Abang Tarmidi-Agaknya apalah yang sedang dianalisinya

IMG_8155r





Abe Mahze yang terpegun dengan ceritera yang disampaikan Zaquan

IMG_8153r





Imran dan jiran-jiran yang peramah

IMG_8156r





Elly, Lee Jin & Rose

IMG_8172r





Abang Azhar sedikit tergamam memerhatikan Abang Zul menjamah rezeki petang yang berbahagia itu

IMG_8177r





IMG_8184r




Muqri buat aksi chipmunk kata abahnya

IMG_8209r





Sebahagian dari rezeki petang itu

IMG_8229r





Abah dan anaknya

IMG_8230r





Abang Azmi tertawa terkekeh, Abang Tarmidi pulak relax dan cool je...

IMG_8246r





Zaquan yang sebek sebab tak puas ati

IMG_8251r





Azim namanya

IMG_8257r





Kak Fiza, Elly, Kak Raihan, Kak Syiqin, Imran dan Kak Ika

IMG_8275r





Zayd-Jejaka idaman mak mertua malaya

IMG_8278r





Sweet couple-Abang Zul & Kak Nor

IMG_8312r





Damia-Always give a cool pose

IMG_8326r





Drama Queens-Dina & Balqis

IMG_8345r

2 Comentários:

JanuskieZ said...

Hi... Looking ways to market your blog? try this: http://bit.ly/instantvisitors

Am said...

Nice pix, nice pix

Post a Comment

Titipan Kata

'

  ©Kehidupan: Catatan Kembara. Template by Dicas Blogger.

TOPO