Wednesday, 9 September 2009

Nak Demam

Hari ni rasa tak berapa sihat. Macam nak demam pun ada. Em, padahal dah demam sikit-sikit masa pergi Durham hari tu. Tapi mungkin sebab makan ubat, jadinya sembuh sekejap. Dah 2-3 hari ni dengan suhu yang tak menentu rasa macam demam tu nak datang balik. Stok ubat yang banyak-banyak tu ada tertinggal dalam stor lepas aktiviti punggah-memunggah. Nak beli ubat yang baru rasa macam malas pulak. Em, harapnya tak melarat sangat demam ni. Banyak kerja nak kena buat ni. Sepatutnya meeting dengan Material Research Group hari ni, tapi tunda ke hari esok. Penat bekejar lari cepat-cepat dari masjid tadi takut tak sempat.

Video backpacking haritu baru masuk hari ketiga, dan untuk kali ni ada 2 episod. Sila saksikan...



8 Comentários:

cHihIRo said...

abg mahadi! makan ubat..
jangan malas2 mkn ubat..
nanti demam haaaa.. :)
selamat berpuasa...
ha, last week berbuka umah cikgu sabhi
jumaat ni jemputan berbuka jugak
umah abg man klana b'worth lak.. :D

bungakembang said...

cepat sembuh ek abg madi..

SeMiN said...

haaa.... semua dah demam...dah la kejer tgh banyak.....

maz said...

Orang2 dulu pernah kata 'demam nak membeli' (usually pada kanak2 la..).

Mungkinkah Mahadi juga nak membeli?? (rumah baru, baju raya baru..atau dot dot dot..)

Kk. M

Machina said...

cHihIRo-tq, hu.... jeles dgr.

bungakembang-tq feekah

SeMiN- tula... nak buat lagu mana

kak maz- ka... yaka lagu tu

kak Ngah said...

madi..smga cepat sembuh..
salam ramadhan dan salam aidilfitri yang bakal menjelang..

Machina said...

kak Ngah-
tq weh... salam aidilfitri jugak. maaz zahir dan batin

Hapi said...

hello... hapi blogging... have a nice day! just visiting here....

Post a Comment

Titipan Kata

'

  ©Kehidupan: Catatan Kembara. Template by Dicas Blogger.

TOPO