Tuesday, 3 March 2009

Makmal Pelajar Tahun Satu

Sekarang, dalam setiap minggu, hari Isnin dan hari Jumaat adalah hari yang sibuk. Petang dari pukul 2 hingga 5 ada sesi bersama pelajar yang ambil kursus makmal tahun pertama. Kebetulan ada hari itu terbawa kamera, jadi ambil peluang snap beberapa scene.




Rajin partner ni




Geek ada, control macho ada




Yang suka main-main pun ada, serius pun ada




Kasih terjalin oleh penjana Van der Graaf dengan percikan cahaya keatas kubah logam yang dibumikan






































































Sessi kali ni adalah bersama pelajar jurusan Product Design dari Pusat Pengajian Seni. Aik? Budak seni pun amik lab fizik? Entahla... Itu admin punya hal. Tapi agak teruja bila dapat kesungguhan budak-budak ini berusaha sedaya upaya habiskan keseluruhan sessi eksperimen dengan jayanya walaupun dalam salah satu eksperimen tu, mereka tak tau pun Hukum Kirchoff itu apa. Buat sahaja dan dapat results. Jika tidak pasti, mereka tidak segan silu bertanya kepada encik demonstrator yang sedia membantu.



"... If we take your eraser as an example, ummp, I mean ruler..."

Dan sempat pulak encik demonstrator tersasul, ruler disebutnya eraser. Hehe...


9 Comentários:

RainMe LeoBellicose said...

Bestnye

Mahadi said...

ape yg besh tu,tersasul ke...?

Am said...

Wah, posingnyer mamat baju merah itu..

Heh, gambar yang sepatutnya dimasukkan, tak dimasukkan. Takkan tak tersnap kot, dah terbawa kamera...

Mahadi said...

Heh... terbawa sebab hal2 lain la...

dijahsaad said...

Hahaha..over okeh yang baju merah! hahaha

Mahadi said...

Hehe... cik tutor ni memang suka memerhati ya...

Am said...

Mahadi, obviouslah mamat baju merah itu.
Dikira ingnorance kalau tidak perasan...

Mahadi said...

siapa kata tidak perasan???

日月神教-任我行 said...

AV,無碼,a片免費看,自拍貼圖,伊莉,微風論壇,成人聊天室,成人電影,成人文學,成人貼圖區,成人網站,一葉情貼圖片區,色情漫畫,言情小說,情色論壇,臺灣情色網,色情影片,色情,成人影城,080視訊聊天室,a片,A漫,h漫,麗的色遊戲,同志色教館,AV女優,SEX,咆哮小老鼠,85cc免費影片,正妹牆,ut聊天室,豆豆聊天室,聊天室,情色小說,aio,成人,微風成人,做愛,成人貼圖,18成人,嘟嘟成人網,aio交友愛情館,情色文學,色情小說,色情網站,情色,A片下載,嘟嘟情人色網,成人影片,成人圖片,成人文章,成人小說,成人漫畫,視訊聊天室,a片,線上遊戲,色情遊戲,日本a片,性愛

Post a Comment

Titipan Kata

'

  ©Kehidupan: Catatan Kembara. Template by Dicas Blogger.

TOPO