Monday, 2 March 2009

Manfaat

Kejap tadi penulis ada memeriksa daftar masuk-keluar pengunjung laman blog ini. Terkejut juga bila dapati ada seorang pengunjung menyinggah kerana mencari "persamaan serentak in english" melalui enjin carian google.



Dan keputusannya, entri Peribahasa Matematik termasuk dalam senarai carian (seperti dalam gambar). Lalu penulis terfikir sendiri. "Dalam duk merapu-merapu, tulis benda-benda yang takdak pekdah, ada juga yang beroleh manfaat rupanya..."

8 Comentários:

FaDhLi aTaRi said...

betul tu mahadi. aku pun pernah di search google "gadis philiphina" oleh someone dari indonesia. tak tau la apa mamat tu nak cari. (heee~).. ada entry aku berkaitan "gadis philiphina dan 2 lelaki itu".

we always been monitor? Cuba letak feedjit. boleh detect secara lansung.:D

Mahadi said...

hehe... adala mamat tu cari, cari mangsa kot. mangsa dalam digital age la.

aku tak pakai feedjit, nanti ada pulak yg segan bila setiap kali masuk, boleh nampak depan2.
aku pakai statcounter.
sape masuk-keluar aku je leh tgk, privacy sesama pengunjung la katakan...

FaDhLi aTaRi said...

statcounter, yang number naik2 tu ke? oooo. yelah. :D

Mahadi said...

number naik2 yg kecik kemetot kat bawak skali background itam. bukan yang biru sebelah kanan tu

FaDhLi aTaRi said...

terima kasih en mahadi~ nak buat jugak la.:D

Mahadi said...

no probs bro..

Anonymous said...

wah...mahadi...kagumnyer yla!!!
ni dier encik demonstrator yg sgt vogue buatan malaysia...
ngeeeeeeeeeeeeeee...
teruskan berlari...
-yla-

Mahadi said...

ye, kene terus berlari...

Post a Comment

Titipan Kata

'

  ©Kehidupan: Catatan Kembara. Template by Dicas Blogger.

TOPO