Sunday, 22 February 2009

Cuba

A picture is worth a thousand words. Numbers of picture?


Living Room




Lorong





Gazebo





We're friend






Me and a guy trapped inside the mirror






Housemate


12 Comentários:

dijahsaad said...

worth few thousand words, or perhaps million words..eheh

ehem, kem salam kat hosmet..ahaha

Mahadi said...

He..... hosmet tak pandai jawab salam. Namasthe tu dia tau la.

dijahsaad said...

La, ingat muslim..hihi..kalau mcm tuh kirim namaste kat dia..ahahaha..
Mahadi, asal tajuk entry cuba? I wonder...hehe

Mahadi said...

he....
Saja test upload gambar2 yang baru amik nih. Entry yg penuh ngn gambar

FaDhLi aTaRi said...

housemate, kirim salam kat Mahadi, cakap "Kabare" kat dia. :P

Nice pics bro. Nak kamera tu~!

Mahadi said...

owh, housemate org seberang ya. Katakan padanya, "waras". Salam balik pada nya.
Nak, amik la, nak senang, copy n save. :)

FaDhLi aTaRi said...

tak2. aisyeh. sebenarnya aku pesan kat housemate hang untuk kirim salam kat hang, bleh? hahaha.

Mahadi said...

huih... lagu tu ka? housemate aku mana reti baca basa melayu... apara bro..

Am said...

Apsal takde pun kotak Friends sepuluh season hang tuh?

Oooh.. tak share dengan Sandi ek..

zeah said...

Lutfi... mungkin dalam beg plastic yang warna merah tu kot kotak friends dia... hahaha..

Mahadi said...

Am-
Itu ada dalam almari kecil dalam bilik... Precious....

Mahadi said...

zeah-
Amboi korng, ini bukan peraduan teka dan menang ya...

Post a Comment

Titipan Kata

'

  ©Kehidupan: Catatan Kembara. Template by Dicas Blogger.

TOPO