Friday, 6 February 2009

Pembinaan

Harap maaf. Anda berada dalam kawasan pembinaan. Keselamatan adalah tanggungjawab sendiri. Pengunjung diminta berhati-hati dan berjaga-jaga serta sentiasa menurut peraturan yang telah ditetapkan. Sekian.

17 Comentários:

Fakhzan Marwan said...

hahhahah


salam...ah, baru lah senang nak komen!

ini pun lawa jua...bukan? :D

Mahadi said...

Iya......
Congrats, u just gave the first comment in the new page.

cIk iNa said...

hahaha..poyo ar.gerun pulak nk singgah sbb nk kena ati2.

Mahadi said...

he... jaga2 ya. Pihak penerbit tidak akan bertanggungjawabjika kejadian/kemalangan yang tak diingini berlaku. Arap maklum.

Am said...

Ha.. okey la. Ada new comments, blog list berdasarkan yang terbaru diupdate. Tak perlu lah hang masuk blog aku untuk melihat sapa yg baru update dah kan..

Ibnurashidi said...

Salam ziarah pertama kali..blog ni masih hidup?

Mahadi said...

Am- Haha... Aku jua ingin berdikari

Mahadi said...

Ibnurashidi-Salam, selamat datang ziarah. Laman ini baru dihidupkan. Baruberpindah dari tapak lama. Minta selalu datang jika ada kelapangan ya.

KamLina said...

Hahaha so funny this post!

zuriamohd said...

td s terjatuh sbb blog cik mahadi merbahaya..ha..ha..ha

Mahadi said...

KamLina:
=)

Mahadi said...

zuriamohd:
Tula, lan kali hati2. Site ni baru je siap dibina. he...

FaDhLi aTaRi said...

salams, mahadi. aku baru menjenguk ke blog mu. hehe. wei, aku add link hang naa.. mintak izin..
:D

Mahadi said...

Salam... wokeh. no probs bro. aku pun mau amik link hg letak kt page aku. Deal!

muzem said...

"Adehh.. Kepalaku terkena pahat!."

Mahadi said...

muzem:
Loh... kan dah kata hati-hati. Please, be careful k.
He....

日月神教-任我行 said...

AV,無碼,a片免費看,自拍貼圖,伊莉,微風論壇,成人聊天室,成人電影,成人文學,成人貼圖區,成人網站,一葉情貼圖片區,色情漫畫,言情小說,情色論壇,臺灣情色網,色情影片,色情,成人影城,080視訊聊天室,a片,A漫,h漫,麗的色遊戲,同志色教館,AV女優,SEX,咆哮小老鼠,85cc免費影片,正妹牆,ut聊天室,豆豆聊天室,聊天室,情色小說,aio,成人,微風成人,做愛,成人貼圖,18成人,嘟嘟成人網,aio交友愛情館,情色文學,色情小說,色情網站,情色,A片下載,嘟嘟情人色網,成人影片,成人圖片,成人文章,成人小說,成人漫畫,視訊聊天室,a片,線上遊戲,色情遊戲,日本a片,性愛

Post a Comment

Titipan Kata

'

  ©Kehidupan: Catatan Kembara. Template by Dicas Blogger.

TOPO